DUNAKESZI.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunakeszi 2020.09.11
Dunakeszi 2020.09.11

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunakeszi 2020.09.17
Dunakeszi 2020.09.17
Dunakeszi 2020.09.11
Dunakeszi 2020.09.11
Dunakeszi 2020.09.04
Dunakeszi 2020.09.04
12345...
»
Hétfőtől három emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalakon Szuperinfó Hírek - Folyamatosan állítják forgalomba az újabb szerelvényeket.
A megjelenés hetében listavezető lett Leslie Mandoki új albuma Szuperinfó Hírek - A dupla lemez korunk aktuális társadalmi problémáival foglalkozik.
Szeptember 30-ig még 120 ezer bevallást vár az adóhivatal Szuperinfó Hírek - A koronavírus-járvány egyik legnagyobb adókönnyítése, a beszámoló és az éves adóbevallások halasztása csaknem 600 ezer céget, szervezetet érintett.
Már a rozénak való szőlőt szüretelik Szuperinfó Hírek - Jó minőségű, de közepes vagy annál kisebb mennyiségű szőlőre számítanak a szekszárdi borvidéken, ahol a szüret felénél tartanak a termelők.
Októbertől élesben működik a HulladékRadar alkalmazás Szuperinfó Hírek - Jelezni lehet az illegális hulladéklerakóhelyeket, a hulladék mennyiségét, összetételét az ország egész területén.
Egy magyar is szerepel a Variety forgatókönyvírói toplistáján Szuperinfó Hírek - Wéber Kata Mundruczó Kornél több filmjén is dolgozott.


Fizetett hirdetések

Hétmilliárd forint támogatást kaptak az élelmiszer-feldolgozó vállalkozások és a juhtartók Szuperinfó Hírek - Első körben 1261 vállalkozásnak 6,2 milliárd forint támogatást folyósítottak.
Három arany-, két ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyarok a kajak-kenu vk-n Szuperinfó Hírek - Hét magyar érem született a szegedi kajak-kenu világkupa szombati döntőiben.
Szól a Beat: új könnyűzenei online rádió indult Szuperinfó Hírek - Fiatal tehetségeket és ismert előadók kevésbé ismert számait játsszák.
Visszavonul Torghelle Sándor Szuperinfó Hírek - Bejelentette visszavonulását a 42-szeres válogatott labdarúgó.
Minden, március 18-a előtt felvett hitelre vonatkozik a moratórium Szuperinfó Hírek - Több mint egymillió embernek segít a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbítása.
MLSZ: A szurkolók fegyelmezetten viselkedtek a Szuperkupán Szuperinfó Hírek - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője szerint a szurkolók fegyelmezetten viselkedtek a Puskás Arénában az európai Szuperkupa-mérkőzésen, ezért az esemény rendben lezajlott.


Fizetett hirdetések

Összesen 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak felújítására Szuperinfó Hírek - A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak megújítására – közölte…
Varga Mihály: Magyarország elismerése egyedülálló az EU-ban (videó) Szuperinfó Hírek - Az elmúlt fél évben egyetlen más tagállam adósbesorolásának kilátásait sem javították – mondta a pénzügyminiszter.
Három magyar játékfilm világpremierjét is a Varsói Filmfesztiválon tartják Szuperinfó Hírek - Bergendy Péter Post Mortem, Gothár Péter Hét kis véletlen és Felméri Cecília Spirál című játékfilmjét is az októberi Varsói Nemzetközi…