DUNAKESZI.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunakeszi 2020.08.29
Dunakeszi 2020.08.29
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunakeszi 2020.09.17
Dunakeszi 2020.09.17
Dunakeszi 2020.09.11
Dunakeszi 2020.09.11
Dunakeszi 2020.09.04
Dunakeszi 2020.09.04
12345...
»
Októbertől élesben működik a HulladékRadar alkalmazás Szuperinfó Hírek - Jelezni lehet az illegális hulladéklerakóhelyeket, a hulladék mennyiségét, összetételét az ország egész területén.
Egy magyar is szerepel a Variety forgatókönyvírói toplistáján Szuperinfó Hírek - Wéber Kata Mundruczó Kornél több filmjén is dolgozott.
Hétmilliárd forint támogatást kaptak az élelmiszer-feldolgozó vállalkozások és a juhtartók Szuperinfó Hírek - Első körben 1261 vállalkozásnak 6,2 milliárd forint támogatást folyósítottak.
Három arany-, két ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyarok a kajak-kenu vk-n Szuperinfó Hírek - Hét magyar érem született a szegedi kajak-kenu világkupa szombati döntőiben.
Szól a Beat: új könnyűzenei online rádió indult Szuperinfó Hírek - Fiatal tehetségeket és ismert előadók kevésbé ismert számait játsszák.


Fizetett hirdetések

Visszavonul Torghelle Sándor Szuperinfó Hírek - Bejelentette visszavonulását a 42-szeres válogatott labdarúgó.
Minden, március 18-a előtt felvett hitelre vonatkozik a moratórium Szuperinfó Hírek - Több mint egymillió embernek segít a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbítása.
MLSZ: A szurkolók fegyelmezetten viselkedtek a Szuperkupán Szuperinfó Hírek - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője szerint a szurkolók fegyelmezetten viselkedtek a Puskás Arénában az európai Szuperkupa-mérkőzésen, ezért az esemény…
Összesen 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak felújítására Szuperinfó Hírek - A Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) mintegy 60 milliárd forintot fordít a kormány kastélyok és várak megújítására – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a komlódtótfalui Becsky-Kossuth-kúria 643 millió forintból megvalósuló felújításának pénteki alapkőletételi ünnepségén.
Varga Mihály: Magyarország elismerése egyedülálló az EU-ban (videó) Szuperinfó Hírek - Az elmúlt fél évben egyetlen más tagállam adósbesorolásának kilátásait sem javították – mondta a pénzügyminiszter.
Három magyar játékfilm világpremierjét is a Varsói Filmfesztiválon tartják Szuperinfó Hírek - Bergendy Péter Post Mortem, Gothár Péter Hét kis véletlen és Felméri Cecília Spirál című játékfilmjét is az októberi Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be.


Fizetett hirdetések

Egygólos meccsen felcsúti siker született a Mezőkövesd ellen Szuperinfó Hírek - A Puskás Akadémia nagy elánnal kezdte a mérkőzést, míg a Mezőkövesd nehezen lendült játékba.
Szalai ügynöke: Ádám nem keres új klubot, a Mainz része Szuperinfó Hírek - Szalai Ádám maradni akar a Mainz labdarúgócsapatánál, annak ellenére, hogy nemrég közölték vele: nem számítanak rá.
Megnőtt a meteorológiai előrejelzések súlya Szuperinfó Hírek - A magyar agrárium versenyképességének megőrzéséhez is nélkülözhetetlenek a meteorológiai adatok, az előrejelzések, a hosszú távra szóló éghajlati modellek.
Hétvégi közvetítéseket kínál az Opera Szuperinfó Hírek - Énekes, zenés, táncos kamaraprodukciókkal és áriaestekkel jelentkeznek a nevesebbnél nevesebb előadók.

A két pécsi nyílt meg elsőként a Nemzeti Laboratóriumok közül

„Tizenhét Nemzeti Laboratórium és egy kutatólaboratórium kialakítását, működésének megkezdését támogatja a kormány, idén 14 milliárd, a következő években összesen mintegy 90 milliárd forinttal. Az elsőként megnyíló két pécsi laboratórium egyike Jakab Ferenc professzor szakmai vezetésével virológiai területen tevékenykedik. A Nemzeti Laboratóriumok a legjobb hazai egyetemi és vállalati szakembereket, képességeket összpontosítva...