DUNAKESZI.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunakeszi 2021.11.12
Dunakeszi 2021.11.12
Dunakeszi 2021.11.05
Dunakeszi 2021.11.05
Dunakeszi 2021.10.29
Dunakeszi 2021.10.29

Karácsonyi Magazin

Neked Szól
Rajt kedden, egy magyarral Szuperinfó Hírek - A nyári, tokiói olimpián hetedik szegedi Nagy Péterrel, aki a plusz 109 kilósok között próbál szerencsét.
Varga Mihály: újabb jelentős előtörlesztés a magyar adósságfinanszírozásban Szuperinfó Hírek - Magyarország államadósságának törlesztése erős lábakon áll.
Hétfő este mutatja be az M4 Sport a Milák Kristófról készített dokumentumfilmjét Szuperinfó Hírek - 2017-től egészen a nyári tokiói beteljesülésig kíséri végig a pillangóúszás olimpiai, világ- és Európa-bajnokának kivételes és tanulságos történetét.
Fülöp Attila: január 5-éig várják a jelöléseket az Érték Vagy! elismerésre Szuperinfó Hírek - A programmal a megváltozott munkaképességűek és a fogyatékossággal élők értékeire hívják fel a figyelmet.
Sepsiszentkirályon átadták a magyar támogatással megújított templomot Szuperinfó Hírek - A munkát a magyar kormány 21 millió forintos támogatásával, Kovászna Megye Tanácsának segítségével végezték.
Nemzetközi elismerést kapott a fiatalokat támogató magyar startup program Szuperinfó Hírek - A Hungarian Startup University Program (HSUP) kapta idén a Most Innovative Business Development Project of Europe 2021 díjat.


Fizetett hirdetések

Összeállt a magyar csapat Szuperinfó Hírek - Négy férfi és nyolc nő képviseli a magyar színeket.
Kedden indul a Román Filmhét az Urániában Szuperinfó Hírek - A magyar közönség előtt is ismert alkotók, Radu Muntean és Cristi Puiu új munkái mellett elsőfilmes szerzők is bemutatkoznak.
A kultúra járvány alatti helyzetéről tartott V4 konferenciát az Emmi Szuperinfó Hírek - A kulturális innovációk és jó gyakorlatok a koronavírus idején témakörű konferencián szakmai anyag készült.
2022-ben 10-20 százalékos áremelésre készülnek az építőanyaggyártók Szuperinfó Hírek - Az építőanyaggyártók költségeit hónapok óta növeli az energia és a fuvarozás drágulása.
Új lemeze jelenik meg A Dal tavalyi győztesének, a Kaukázusnak Szuperinfó Hírek - A Lux című lemez további különlegessége, hogy a dalok mellett versek is felkerültek rá.
Az orosz gázvásárlás bírálói nem tettek semmit a diverzifikáció érdekében (videó) Szuperinfó Hírek - Akik leginkább bírálják Magyarországot, semmit nem tettek a térség ellátásának diverzifikálása érdekében.
Jevgenyij Koroljov ad zongoraestet a Zeneakadémián Szuperinfó Hírek - A zongoraművész azt vallja, hogy az igazi művészet több a tökéletes színvonalú technikai megvalósításnál.
Huszonegy lábbeli és ruha közül csak egy szandál és egy kardigán maradhatott forgalomban Szuperinfó Hírek - A termékbiztonsági szakemberek a három év alattiaknak készült, strasszokkal, gyöngyökkel vagy szegecsekkel ékesített lábbelikre, ruhákra utaztak.


Fizetett hirdetések

Közel kétmilliárdos támogatás jut a hazai kutatási eredmények nemzetközi népszerűsítésére Szuperinfó Hírek - A keretösszeg segítségével a hazai kutatók bekapcsolódhatnak a nemzetközi vérkeringésbe.
Sólyom-Nagy Sándor emlékére rendez dalestet az Opera Szuperinfó Hírek - A 20. század utolsó évtizedeinek egyik nagy magyar baritonját röviddel 79. születésnapja után érte a halál.
Évi félmilliárdos tehertől szabadul a modellváltással az Óbudai Egyetem (videó) Szuperinfó Hírek - Évi félmilliárd forintos bérleti szerződés lezárásához nyújtott segítséget a kormány az Óbudai Egyetemnek.
A talajkímélő művelés csökkenti a talajveszteséget, növeli a biodiverzitást Szuperinfó Hírek - A talajkímélő művelés előnyös a termelőknek és a környezetnek egyaránt, igazolta a Syngenta és a Magyar Tudományos Akadémia 18 éve…