DUNAKESZI.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunakeszi 2019.12.06
Dunakeszi 2019.12.06

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunakeszi 2021.09.17
Dunakeszi 2021.09.17
Dunakeszi 2021.09.10
Dunakeszi 2021.09.10
Dunakeszi 2021.09.03
Dunakeszi 2021.09.03
12345...
»
Beethoven-ritkaságok összművészeti produkcióit mutatják be az Eiffel Műhelyházban Szuperinfó Hírek - Az István király, Magyarhon első jótevője és az Athén romjai című darabokat szeptember 25-én Oberfrank Pál rendezésében, Oberfrank Péter vezényletével mutatják be.
Meg kell műteni Szalai Ádámot Szuperinfó Hírek - Porcleválás miatt artroszkópiás beavatkozást hajtanak végre a Mainz magyar válogatott támadóján.
Látványos programokkal nyit a világkiállítás a hétvégén Szuperinfó Hírek - A központi kiállítás a magyar vadászati kultúra évszázadait mutatja be, a családosokat pedig gyermekfoglalkoztatóval is várják.
Palkovics: a távlati cél, hogy senki ne haljon meg közlekedési balesetben Szuperinfó Hírek - Az Európai Uniónak és Magyarországnak is az a célja, hogy 2050-re eljussunk oda, hogy senki nem hal meg közlekedési balesetben.
Időutazás az idén 25 éves colorStarral Szuperinfó Hírek - A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az Another Day maxi megjelenéséhez, mely a CD-korszak után most válik először online is elérhetővé. Az időutazás pörög tovább, november 20-án az A38 Hajón lesz a kilövés a zenekar születésnapi koncertjén, ahol…


Fizetett hirdetések

Első madridi bajnokiján a csapat legjobbja volt Hanga Ádám Szuperinfó Hírek - Remekül sikerült a debütálás a magyar kosarasnak.
Két magyar is beelőzte Babost a világranglistán Szuperinfó Hírek - Gálfi Dalma és Udvardy Panna is megelőzte Babos Tímeát a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
Elindult a regisztráció a hulladékgyűjtő akcióra Szuperinfó Hírek - Hétfőtől lehet regisztrálni a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra – mondta Steiner Attila,…
Országos közönség előtt oszthatjuk meg a világgal kedvenc verseinket Szuperinfó Hírek - Nagyszabású vers- és prózamondó versenyre készülhetnek az irodalom kedvelői.
A héten műtik a válogatott Márton Annát Szuperinfó Hírek - Szakadt térdszalaggal is a negyedik helyen zárt a kardozók között a tokiói olimpián.
Víkingur Ólafsson izlandi zongorista a Müpában lép fel Szuperinfó Hírek - Mozart, Haydn és a 18. század kevésbé ismert komponistáinak műveiből ad koncertet.
Tíz aranyérmet nyertek a magyar kick-boxosok Szuperinfó Hírek - Összesen tíz aranyérmet nyertek a magyarok felnőtt korosztályban a 26. kick-box világkupán a a hétvégén a BOK Csarnokban.


Fizetett hirdetések

Egyre kevesebb a bankkártyás csalás Szuperinfó Hírek - Látványos javulást hozott az idei második negyedév az itthon kibocsátott bankkártyákkal kapcsolatos visszaéléseknél.
Különleges rendezvény segít felidézni legszebb emlékeinket Szuperinfó Hírek - A dallamok az Alzheimer-kórban szenvedőknek is segítenek visszaemlékezni életük eseményeire.
Október közepén rendezik a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját Szuperinfó Hírek - A Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján idén először futóversennyel is készülnek a Ludovika Campuson.
Hüttner: jobb, hogy itt lett több ezüstérem, és nem az olimpián Szuperinfó Hírek - Építjük az új csapatokat, s Párizsban megpróbálunk a mostani érmekből néhányat átváltani aranyra – mondta a szövetségi kapitány.

Elérheti a bruttó félmillió forintot is az átlagfizetés

Az idei és a jövő évi béremelkedések hatására 2022 második vagy harmadik negyedévében elérheti a bruttó 500 ezer forintot az átlagfizetés Magyarországon – írja hétfői számában a Világgazdaság Varga Zoltánra, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzőjére hivatkozva.