DUNAKESZI.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunakeszi 2021.04.09.
Dunakeszi 2021.04.09.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunakeszi 2021.04.09.
Dunakeszi 2021.04.09.
Dunakeszi 2021.04.02.
Dunakeszi 2021.04.02.
Dunakeszi 2021.03.26.
Dunakeszi 2021.03.26.
Jól halad az éves adóbevallások és beszámolók beadása Szuperinfó Hírek - A koronavírus-járvány miatt nincs mulasztási bírság, ha június 30-ig beérkezik az igazolási kérelemmel együtt a bevallás és a fizetendő adó is.
Tíz százalékkal nőtt a Vajda-Papír árbevétele tavaly Szuperinfó Hírek - A higiéniai papírtermékeket gyártó vállalat az idén a belföldi és az exportpiacokon is enyhe növekedéssel számol.
Szijjártó: sikeres volt az előzés a kanyarban Szuperinfó Hírek - A járvány ellenére sikerült a tömeges munkanélküliséget megelőzni.
Külgazdasági és külügyminiszter: közel kilencmilliárdos fejlesztést indít a Flextronics Kft. Szuperinfó Hírek - A járvány okozta válságra Magyarország Európában a legeredményesebb választ adta gazdasági és egészségügyi szempontból egyaránt.
Online orgonakoncerttel segítenek egy erdélyi orgonafelújítást Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Összetartozás Alapítvány a virtuális térben rendezi meg Teleki Miklós orgonaművész jótékonysági koncertjét.
KSH: változik a maginfláció számítása Szuperinfó Hírek - A legjobb európai gyakorlatot is figyelembe véve áprilistól a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) módosítja a maginfláció számításához használt termékek és szolgáltatások körét: a jövőben a szeszes italok és a dohányáruk árváltozását már nem veszi figyelembe a mutatószám meghatározásához.


Fizetett hirdetések

Megalakult a Magyarországi Drón Koalíció Szuperinfó Hírek - Megalakult a Magyarországi Drón Koalíció; tagjainak száma meghaladja a hatvanat – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
Az ÁSZ benyújtotta 2020-as tevékenységéről szóló beszámolóját az Országgyűlésnek Szuperinfó Hírek - A digitalizáció hatékonyan felhasználásával jelentősen növelte az ellenőrzésekkel érintettek számát a szervezet.
Ingyenes online koncertekkel és filmekkel jön a Budapest Ritmo Szuperinfó Hírek - A fesztivált május 10-től 12-ig a Bartók Tavasz keretében tartják.
Fidesz: az újraindítás költségvetése a 2022-es büdzsé Szuperinfó Hírek - A költségvetési javaslat alappillérei a korábbi évhez képest nem változtak – mondta Bánki Erik.
Zöld és okos is lesz a szuperkórház Szuperinfó Hírek - A kormány maximálisan elkötelezett a szuperkórház megvalósítása mellett, ezért a finanszírozással nem lehet probléma – mondta Bedros J. Róbert.
Vojvoda: jövőre a nemzetközi porond a cél az Albával Szuperinfó Hírek - Sikeresebb szereplést vár a következő idényben a csapattól.
Fotópályázat indul a világban élő magyarok számára Szuperinfó Hírek - A cél, ráirányítani a figyelmet azokra a pozitív dolgokra, amelyek kiszakítanak minket a járvány által okozott nehéz helyzetből.


Fizetett hirdetések

A hűvösebb április a földgázfogyasztásban is megmutatkozik Szuperinfó Hírek - Idén áprilisban 2,5 Celsius-fokkal volt átlagosan hidegebb 2020 áprilisához képest, ami 200 milliós többletfogyasztást eredményezett.
Nem tartják meg Budapesten a Billie Jean King Kupa döntőjét Szuperinfó Hírek - A nemzetközi szövetség (ITF) kedden közölte, hogy új helyszínt keres a koronavírus-járvány miatt kétszer – legutóbb februárban – elhalasztott magyarországi…
Tíz százalékkal több új személygépkocsit helyeztek forgalomba az első négy hónapban Szuperinfó Hírek - Az idei első négy hónapban 42 714 új személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, 10 százalékkal többet, mint az előző év azonos…
Június végéig lehet nevezni a Margó-díjra Szuperinfó Hírek - A díj nyertese 2021-ben is 500 ezer forintot, kiemelkedő mértékű kereskedelmi és médiatámogatást, valamint próbafordítást is kap.