FRISS MEGJELENÉS

Dunakeszi 2022.07.08
Dunakeszi 2022.07.08
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunakeszi 2022.05.27
Dunakeszi 2022.05.27
Dunakeszi 2022.05.20
Dunakeszi 2022.05.20
Dunakeszi 2022.05.13
Dunakeszi 2022.05.13

Neked Szól

Neked Szól
Sokszínű Balaton-felvidék címmel hirdetnek fotópályázatot Szuperinfó Hírek - Július elejétől két hónapon keresztül várják a profi és amatőr természetfotósok pályázatait.
A Ferencváros döntetlent játszott Kazahsztánban Szuperinfó Hírek - A visszavágóra jövő szerdán 20 órától kerül sor a Groupama Arénában.
Elhunyt Méhes László avantgárd festőművész, grafikus Szuperinfó Hírek - A nemzetközileg elismert művészt kedden, a franciaországi Bry-sur-Marne-ban érte a halál.
A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak Szuperinfó Hírek - „Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.
Mutatjuk, kik lépnek fel idén a debreceni Campus Fesztiválon Szuperinfó Hírek - Tizenkilenc programhelyszínen 215 zenei programmal és ugyanannyi más jellegű attrakcióval várják az érdeklődőket.
A Sopron és a Szekszárd a főtáblán, a DVTK a selejtezőben indul Szuperinfó Hírek - A bajnoki bronzérmes Diósgyőrnek egy háromcsapatos tornát kell megnyernie ahhoz, hogy bemutatkozhasson a kontinentális elitben.


Fizetett hirdetések

Zöld utat kapott az atomenergia és a földgáz az Európai Parlamentben Szuperinfó Hírek - Az EP elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt.
Megnyerte a pert a Mol, százmilliárdos kártérítésre számíthat Szuperinfó Hírek - A magyar olajtársaságnak adott igazat a washingtoni választottbíróság a Mol–INA-ügyben indított eljárásban.
Rekordösszegű kárkifizetéseket is hozhat az idei viharszezon Szuperinfó Hírek - Az idei viharszezon felénél, a május-júniusi adatok szerint 39 ezer bejelentés érkezett a biztosítókhoz.
Együttműködési megállapodást kötött a KIM és az MMA Szuperinfó Hírek - Megkezdődött Budapesten a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) közösen megszervezett kétnapos kulturális diplomáciai értekezlete,…
Huszonhét ország legjobbjai indulnak a budapesti fekvenyomó Eb-n Szuperinfó Hírek - Több mint 800 sportoló érkezik augusztusban a budapesti fekvenyomó Európa-bajnokságra.
Az Aranybulla előtt tiszteleg a székesfehérvári templomi koncertsorozat Szuperinfó Hírek - Az idén 800 éves történelmünk egyik legfontosabb jogi dokumentuma, az Aranybulla, ezért Székesfehérvár nyári, templomi hangverseny-sorozata, a Harmonia Albensis júliusban négy estén át az évforduló előtt tiszteleg.
Nőtt a Balatonra vonatozók száma Szuperinfó Hírek - Június közepétől jelentős kínálatbővítést hozott a főszezoni vasúti menetrend, a rekkenő hőség és a tóparton is beinduló fesztiválszezon nagyot dobott a balatoni vonatok forgalmán - írta a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) szerdán Facebook-bejegyzésében.


Fizetett hirdetések

Csütörtökön kezdődik a pécsi Zsolnay Fényfesztivál Szuperinfó Hírek - Több mint száz program, nemzetközi fényfestő verseny és több ezer négyzetméternyi vetített épülethomlokzat is várja az érdeklődőket a baranyai megyeszékhelyen…
Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány Szuperinfó Hírek - Idén tizedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) a sertéshús…
Nem volt még ilyen eredményes első féléve a magyar birkózóknak Szuperinfó Hírek - Kiemelkedő eredményekkel zártak a magyar sportolók.
Tízmilliárd forint értékben bővítette gyártókapacitását a Jász-Plasztik Kft (videó) Szuperinfó Hírek - Kapacitásbővítő fejlesztést hajtott végre a teljes mértékben magyar tulajdonú Jász-Plasztik Kft. Jászberényben.

Áldás a glória

A glóriát 2018-ban vezették be, és a Formula–1-ben a múlt vasárnapig háromszor bizonyult életmentőnek.