DUNAKESZI.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dunakeszi 2021.04.09.
Dunakeszi 2021.04.09.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dunakeszi 2020.11.13
Dunakeszi 2020.11.13
Dunakeszi 2020.11.06
Dunakeszi 2020.11.06
Dunakeszi 2020.10.23
Dunakeszi 2020.10.23
«
...34567...
»
Zsótér Donátot három mérkőzésre eltiltották Szuperinfó Hírek - A döntés értelmében a Ferencváros elleni idényzárón léphet legközelebb pályára.
Látványos koncerteket kínál a Zsolnay Negyed (videó) Szuperinfó Hírek - Egyedi online koncertélményeket kínál nagy felbontású, zoomolható, forgatható mozgóképek kíséretében a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed április 21-től.
Több gáz fogyott a februári hideg idő miatt Szuperinfó Hírek - A kereslet annak ellenére nőtt, hogy a gáztüzelésű erőművek felhasználása csökkent februárban.
Varga Dénes remeklésével nyert a Ferencváros Szuperinfó Hírek - A 34 éves klasszis hat góllal vette ki részét a sikerből.
Méhekre veszélyes repcetáblákat semmisíttetett meg a hatóság Szuperinfó Hírek - A kimutatott növényvédőszer-maradék egyértelműen szabálytalan növényvédelmi technológia alkalmazására utalt.
Balázs János ad szólóestet szombaton Szuperinfó Hírek - A zongoraest koncepciója azt a romantikus hagyományt folytatja, amikor még a zongoristák és zeneszerzők előszeretettel improvizáltak.


Fizetett hirdetések

Elkerülhetetlennek látják a hús drágulását szakértők Szuperinfó Hírek - A takarmányárak világszintű emelkedése nehéz helyzetbe hozta az állattartókat – mondták termelői szervezetek és agrárcégek képviselői.
Szijjártó Péter magyarországi beruházási megállapodásokat kötött Svájcban Szuperinfó Hírek - A három svájci vállalat részben bővíti magyarországi tevékenységüket, részben új beruházóként jelennek meg a magyar piacon.
A Nestlé összes csomagolóanyaga újrahasznosítható lesz Szuperinfó Hírek - A cég áprilistól korlátozott mennyiségben teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását.
Gyenyisz Macujev online ad hangversenyt a Müpa Home sorozatban Szuperinfó Hírek - A virtuóz zongorista orosz zenészbarátaival e hónap elején Moszkvában rögzítette a koncertet.
Megjelent az internetes szolgáltatók kompenzációjáról szóló felhívás Szuperinfó Hírek - A kisebb szolgáltatók mától nyújthatnak be egyedi támogatási kérelmet kiesett bevételük kompenzációjára.
Utolsó kvalifikációs versenyükre készülnek az asztaliteniszezők Szuperinfó Hírek - A hölgyek versenye magyar szempontból érdektelen, a férfiak versenyében pedig 36-an indulnak Portugáliában.
Online rendezik meg a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt Szuperinfó Hírek - A verseny névadójának munkásságát érintő feladatok mellett a versenyzők az intézmény történetével kapcsolatos kérdésekre is számíthatnak.
Az István, a király jótékonysági koncertjével támogatják Áder János alapítványát Szuperinfó Hírek - Szörényi Levente és Bródy János, valamint a Feke Pál által létrehozott társulat tagjai a teljes összeget a Regőczi István Alapítványnak adományozzák.


Fizetett hirdetések

A fagyok miatt várhatóan az idén is alig terem hazai barack Szuperinfó Hírek - A termelőknek esélyük sem volt a védekezésre a márciusi és az áprilisi fagyhullámok ellen, a károk jelentősek.
A bázeli eb-n zárul a tornászok olimpiai kvalifikációs sorozata Szuperinfó Hírek - A magyarok nemenként egy-egy-kvótában reménykedhetnek.
Emlékműsorral tiszteleg a Nemzeti Színház Törőcsik Mari előtt Szuperinfó Hírek - Az emlékestet Bérczes László rendezi, aki szoros kapcsolatban állt Törőcsik Marival, 2016-ban könyv is született beszélgetéseikből.
Készen állnak a magyar cégek a nyitásra Szuperinfó Hírek - Felgyorsította a hazai gazdaság szerkezetének átalakulását a koronavírus-járvány.